Palle Pirat Juleshow

Juleskæg og nissejov

Masser af musik, sang, sjov og finurligheder med de to frontfigurer i Palle Pirat, Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild. Årets festlige og flotte familieshow

I den nye forestilling er de to pirater taget til Grønland for at besøge julemanden. Herefter rejser de i forvejen på en mission for at sprede glæde, sang og humør, så alt er klar, når julemanden kommer d. 24. Undervejs leder Kaptajn Klap og Lisbet Syngenisse efter den gode julestemning og den store sangskat. Kaptajn Klap skal dog først finde ud af, hvordan en god stemning ser ud, mens Syngenisse tænker over, hvad en sangskat er?
Samtidig har de to fået den ide, at de vil overraske julemanden med en julegave. Men hvilke ønsker har en julemand? Ku’ det være en motorcykel? En mobil eller et trimmet juleskæg? Mulighederne er mange. Vil missionen lykkes?
Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange om “ Endelig blev det jul”, “Jeg vil ha’ de julegaver nu”, “Julemandens kværn” og en masse andre Palle Pirat julesange.”
En ny sjov og festlig musikforestilling for hele familien.
Det nye show er (som altid fra Palle Pirat) en blanding af sang og musik, med dialog, historier, sjov, skæg og aktivitet for publikum. Sangene i forestillingen stammer fra Palle Pirats store “julekatalog” (bl.a. fra jule-CD’en ”Jul med Palle Pirat”) og børnene bliver i stor grad inddraget. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet “Julspor, julmand og julenissesjov”.
”Juleskæg og nissesjov” er et familieshow, der fanger både lillebror og storesøster. Masser af god musik – masser af julebjælder, skøre indfald og sjove rekvisitter. Publikum vil bl.a. møde en hest, en motorcykel og en papegøje og selvfølgelig en masse julepynt og juleglæde, så ingen kan undgå at komme i julehumør.

Kaptajn Klap (gt. voc): Ulla Rasmussen
Lisbet Syngenisse (voc) Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøje
Irene Hest

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Palle Pirat Juleshow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Palle Pirat Juleshow

For booking af Palle Pirat Juleshow ring til juleunderholdning - Tlf. 7020 3648

 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites


Palle Pirat Juleshow

 Palle Pirat Juleshow
Referencer
Info
Kontakt
juleunderholdning
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere